Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

All you need to know is.
We can and will help

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Frequently asked questions

Here you will find all the answers to questions about curls

School

De reeks van 10 fysieke lessen op locatie starten vanaf september 2020.

Geen probleem je staat direct ingeschreven voor de eerstvolgende cursus. Volg in de tussentijd de online content!

Muziek maken heeft niets met leeftijd te maken. DJ en producen dus ook niet. Kijk maar naar de bekende DJ’s: die zijn van alle leeftijden door elkaar. Ubeat is er voor alle leeftijden. We kijken eerder naar je skills dan naar leeftijd.

No problem! Alles op zijn tijd. Als je nog geen ervaring hebt als DJ of producer dan plaatsen we je in de Ubeat pre-course om je skills verder te ontwikkelen.

Uitschrijven kan tot voor de start van de cursus. We betalen je dan het gehele bedrag terug.

Online Courses

Ja, je kan de aangeschafte video's zo vaak kijken als je wilt. We hebben onze video's beveiligd en het doorverkopen of sturen naar derden is verboden.

Nee, je ontvangt geen diploma of certificaat voor het bekijken van de online lessen. Er vindt namelijk geen toetsing plaats. Wil je dat wel? Dan is onze cursus van 10 lessen misschien wat voor jou!

Na aanschaf van een video, kunnen we je geen geld terug geven. Voor aanschaf van digitale diensten zoals de online lessen, vervalt de herroepingsplicht. De consument gaat hiermee akkoord op het moment dat hij of zij de producten aanschaft en doet afstand van het herroepingsrecht zodra de transactie voltooid is en de producten zijn geleverd in zijn of haar online account.

DJ Gear

Boss RE-20 Tape Delay Pedal
lees meer

Boss DD-7 Digital Delay Pedal
lees meer

Electro Harmonix Cathedral Stereo Reverb
lees meer

Moog Minitaur
lees meer

Akai MPC Live
lees meer

Elektron Octatrack
lees meer

Behringer Model D
lees meer

Roland TB-03
lees meer

Dave Smith Instruments Tetra
lees meer

TC Electronic Hall Of Fame
lees meer

Allen & Heath Xone 92 Mixer
lees meer

Novation LaunchControl XL
lees meer